Dagvoorzitter

Dagvoorzitter, gespreksleider en spreker om uw bijeenkomst in beweging te brengen

Wanneer u een bijeenkomst organiseert, wilt u graag dat het door u gewenste effect wordt bereikt. Een passende dagvoorzitter of een goede gespreksleider kan daaraan bijdragen. Het wordt vaak gezien als een belangrijk ingrediënt voor een succesvolle bijeenkomst. 

Leon Schaepkens verzorgt en begeleidt onder meer in company sessies, workshops, themabijeenkomsten en webinars. Vanuit zijn jarenlange ervaring als docent, bedrijfskundige en psycholoog en zijn nieuwsgierigheid in mensen, stelt hij prikkelende vragen en weet hij complexe zaken terug te brengen naar de eenvoud. Zijn enthousiasme, energie en kennis van zaken zorgen ervoor dat de deelnemers aan uw bijeenkomst zich gehoord en betrokken voelen. 

Ook verzorgt hij keynotes tijdens congressen en seminars die gaan over leiderschap, cultuurverandering, gedragsverandering in organisatie en maatschappij. Als muzikant in hart en nieren is het podium voor hem bekend en vertrouwd terrein. 

Waar kunt u aan denken?

  • Een aftrap van een verandertraject
  • Een bijeenkomst op maat voor een leiderschapsprogramma
  • Een keynote of presentatie over (bestuurlijk) leiderschap
  • Een brainstorm met het managementteam over (gedrags)verandering in de organisatie
  • Een workshop over wat een team succesvol maakt


Wat mag u verwachten? 

In samenspraak met uw organisatie zorgt Leon voor de passende toon, de juiste diepgang, de benodigde inhoudelijke bijdrage, het stellen van de juiste vragen en het bewaken van het tempo en de koers. Leon daagt uit, helpt om snel door te dringen tot de kern van de zaak en ondersteunt bij met maken van de vertaalslag van theorie naar praktijk.